EK

 

Turn on Javascript!   Share on Facebook   Share on Twitter   Share on Google+
27. 04. 2015

Maková rawláda


--

30 minut

lehká

Příprava těsta: Na robotu ronic nasekáme hrnek kešu nebo hrnek mandlí. Na vitamixu si uděláme z jáhel jáhlovou mouku cca ½ hrnku.

Příprava těsta:

Na robotu ronic nasekáme hrnek keču nebo hrnek mandlí.
Na mixéru vitamix si uděláme z jáhel jáhlovou mouku cca ½ hrnku.
Zasypeme na moučku nasekané ořechy moučkou a uděláme si ďolík jako na vajíčko.
Místo vajíčka si odšťavníme pomeranč a vlejeme do jamky.

Uděláme těsto a rozválíme na placku a natřeme zevnitř náplní.

Rozmixujeme si:
mák
4-5 lžic roztaveného kokos. oleje
4-5 lžic agáve nebo medu dle chutě přidávat
do toho můžeme nalít trochu raw čokolády
raw kakao + kokos. olej + agáve/med
nebo můžeme přisypat rozinky nebo kokos dle chuti

Pak pres folii zabalíme a necháme alespoň 20 min. v lednici zatuhnout, pak krájíme na plátky rawlady.

Přesný postup můžete vidět na online raw kurzu Evy Kavkové. Již brzy i na Youtube!

Dobrou chuť & na zdraví!